Secretul familiei Posket de Arthur Wing Pinero

Ce se ascunde în spatele manierelor îngrijite, a politeții și a moralei stricte ce guvernează aristocrația britanică de la sfârșitul epocii victoriene? Minciuni, compromisuri și mici înșelătorii, secrete ce pot distruge o familie dintre cele mai respectabile.

La căsătoria cu cel de-al doilea soț – magistratul Aeneas Posket – Agatha l-a mințit în ceea ce privește vârsta ei reală, prezentându-se a fi cu cinci ani mai tânără. Pentru a corobora minciuna, ea susține că Cis, fiul din căsătoria precedentă, are paisprezece ani în loc de cei nouăsprezece adevărați. Înclinarea lui „precoce” spre flirt, băutură și jocuri de noroc nu concordă câtuși de puțin cu minciuna mamei.

O simpatie intre o profesoara de muzica, Betty Tominson, si un tanar de familie buna, de 14 ani. Mama tanarului nu este de acord cu aceasta apropiata legatura intre profesoara de muzica si fiul ei, insa tatal este de acord.

Se pare ca tanarul era un nazdravan fara margini, iar multe lucruri se intamplau pe la spatele doamnei.

Secretul il marturiseste doamna Posket celei mai bune prietene : totul se trage de la doamna Posket care, atunci cand l-a cunoscut pe domnul Posket la bai, si-a marturisit varsta cu 5 ani mai tanara. Iar copilasul nu avea chiar 14 ani, ci 19!
Ascultă piesa la Radio Crocodilu Mac-Mac sau online chiar aici:

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.