O lume dispărută de Sir Arthur Conan Doyle

În această piesă de teatru este vorba despre un grup de oameni care s-au aventurat într-o expediție, în timpul căreia au descoperit o lume dispărută.

Piesa de tearu începe când un tânăr pe nume Malone, s-a îndrăgostit de o fată încântătoare, Gladys. Ea i-a zis, într-o zi, că îi plăceau bărbații curajoși și faimoși. Tânărul avea un prieten pe nume Challenger. Pe el îl pasionau foarte mult plantele și animalele. Era zoolog. La o conferință de-a sa, profesorul Summerlee comentă spusele zoologului. Atunci Challenger îi propuse să meargă într-o expediție în jungla Amazoniană. I-au însoțit Malone și lordul John Roxton.

În această călătorie au văzut lucruri uimitoare. Au întâlnit dinozauri de toate formele și mărimile și au dat peste o mulțime de aventuri. Iată una dintre ele. Într-o noapte, Malone se hotărî să se ducă singur într-o mică expediție. La un moment dat, a simțit că cineva îl urmărește. Brusc, a apărut un dinozaur. Era foarte mare și avea colți ascuțiți și plini de sânge. Malone a reușit să scape cu viață și le-a povestit tuturor aventura prin care trecuse.

La întoarcerea acasă, în Anglia, Malone s-a dus la iubita sa Gladys pentru a se lăuda cu aventurile sale. A avut parte însă de o surpriză neplăcută; încântătoarea Gladys se căsătorise cu un grajdar ! În clipa aceea, iubirea lui dispăru!
Ascultă piesa la Radio Crocodilu Mac-Mac sau online chiar aici:

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.